Valmentajat

Nimi: Mika Forsström
Lempinimi: KouTZi, The Big Boss
Ammatti: Yrittäjä, CF Keravan perustaja, Päävalmentaja, Urheiluhieroja
Koulutus: CrossFit Level 2 Trainer, FAF Personal Trainer, FAF Gym Trainer, Trainer4you kahvakuulaohjaaja, CF Judge, CF Olympic Lifting Trainer, CF Mobility trainer, CF Kids

MikaFIsäntä itse on monen lajin summa: yleisurheilua, junttipunttia, vapaaottelua, Tae Kwon Doa ja viimeisimpänä CrossFit johon päädyin vuonna 2008. Ensimmäisen kosketuksen lajiin sain Väinö Lestelän salilla Helsingissä. Siitä saakka harjoittelu on ollut enemmän tai vähemmän CrossFit tyylistä harjoittelua.

Liikunta-alan ammattilaiseksi kouluttautuminen alkoi IT hommien ohella. Samalla suoritin urheiluhierojan koulutuksen Helsingin hieronta-akatemiassa. Kun tietokoneiden kanssa näprääminen tuli tiensä päähän aloin täyspäiväiseksi Personal Traineriksi. Samalla tuli tehtyä ryhmäliikunnan ohjausta kahvakuularyhmien kanssa. Taustalla mielessä pyöri jatkuvasti oman boksin avaaminen ja siellä oman toiminnallisen liikunnan ohjaaminen.

Oma hard core tuote Capsaisin Camp aloitti toukokuussa 2011. Tämä oli hyvin pitkälti CrossFit harjoittelua mutta pienin maustein. Tästä ei mennyt edes kovin pitkään kun maaliskuussa 2012 hommasin Lontoon reissulla CF paperit ja CrossFit Kerava syntyi.

Joka päivä opin uusia juttuja ja haluan että asiakkaani oppivat treeneissä jotain uutta sekä ylittävät itsensä. Haluan ja vaadin että kaikki tekevät asioita mukavuusalueensa ulkopuolella, siellä tehdään tuloksia.

CrossFit Kerava on Keski-uudenmaan paras harjoittelupaikka niin asiakkaiden, treenitunnelman ja valmentajien osalta. Tervetuloa joukkoon!

“Muriskaa niille painoille”

// KouTZi

_________________________________________________________________

Nimi: Johanna Järvisalo
Lempinimi: Jossu
Ammatti: Lastentarhanopettaja
Koulutus: Sosionomi AMK, CF Level 1 (syksy 2014)

JossuMiä, siä, myä ja tyä. Puheesta kuuluu Kotkan murre ja niin kuuluukin. Kotikaupungin possot ja liitsit tulivat tutuksi elämäni ensimmäisten 20 vuoden aikana kunnes muutin pääkaupunkiseudulle opiskelemaan. Positiivinen elämänasenne on minulle ominaista ja toivon sen välittyvän myös muille. Innostun yleensä kaikesta urheilusta ja uskon siihen, että kaikessa ja kaikissa on jotain hyvää. Joukkueurheilu kasvatti minut ihmiseksi joka olen. Yhteisöllisyys, joukkuehenki ja voittaminen ovat edelleen itselleni tärkeitä asioita. Lajitaustaani kuuluu koripallo, jooga, maantiepyöräily, kuntonyrkkeily, juoksu sekä monipuolinen sali-/jumppatreeni. Liikunta on aina ollut iso osa elämääni enkä osaisi kuvitella elämääni ilman sitä.

CrossFitistä kuulin ensimmäistä kertaa hyvältä ystävältäni. Päädyin Lappeenrantaan elokuussa 2012 Karjalan Kovin –kisoihin ystäväni kannustusjoukkoihin. Olin myyty. Päätin sen päivän aikana, että ilmoittaudun seuraavalle on Ramp –kurssille jonka löydän. Ja niin päädyin Keravalle.

Lajissa eniten rakastan sen monipuolisuutta. Jokaiselle harrastajalle löytyy vahvuus, mutta myös paljon heikkouksia joita kehittää. Crossfitissä yhdistyy joukkue – ja yksilöurheilun parhaat puolet; voit haastaa itsesi yksilönä, mutta saat tukea ja tsemppiä treenikavereilta. Valmentajan tehtäviin kuuluu mielestäni neuvomalla ja kannustamalla auttaa urheilija parhaaseen mahdolliseen tulokseen. Ja sen miä meinaan tehä!

_________________________________________________________________

Nimi: Jesse Hietanen
Ammatti: Ohjaaja
Koulutus: Sosiaali – ja terveysalan pt

Screen Shot 2018-06-08 at 13.22.37

Olen pienestä pojasta asti ollut erittäin liikunnallinen ja kiinnostunut kaikesta mahdollisesta liikunnasta, myöhemmällä iällä varsinkin sellaisista lajeista missä joutuu testaamaan itseään ja hakemaan omia rajojaan. Lajitaustaa löytyy jalkapallosta, jääkiekosta, junttipuntista sekä kamppailulajeista niin pysty- kuin mattolajeista.
Uudelle paikkakunnalle muutettuani halusin aloittaa lajin mikä on mahdollisimman monipuolinen ja missä pystyn todella hakemaan omia fyysisiä rajojani. Heti ensimmäisenä mieleeni tuli CrossFit. Tutkin lähialueen boksit läpi, ja CrossFit Kerava kiinnitti erityisesti huomioni. Otin yhteyttä Mikaan, ja katselmuksen jälkeen pääsin treeneihin mukaan. Olin heti ensimmäisen treenien jälkeen myyty, ja totesin että tätä haluan alkaa tekemään.
CrossFitissä parasta on sen monipuolisuus, fyysinen ja henkinen vaativuus, mutta myös harrastajakunnan yhtenäisyys. Urheilijana ei voi erikoistua vain yhteen asiaan vaan kokonaisuus täytyy olla hyvin hallussa. Sitten kun kokonaisuus on hallussa, selviää kaikista fyysisistä haasteista. Henkisellä puolella ei voi koskaan ajatella luovuttavansa, vaan täytyy aina ”painaa eteenpäin”, mistä saa erittäin hyvät eväät arkeenkin. Boksilla kaikki rehkivät yhdessä samoja treenejä, kannustavat toisiaan ja fiilistelevät yhdessä tavoitteiden saavuttamista.
Valmentajalla on tärkeä rooli yksilön kehityksessä. Hän auttaa ihmistä löytämään omat vahvuudet, ja neuvoo miten sekä millä keinoin lähteä kehittämään heikkouksia. Siinä missä tahdon tehdä itsestäni vahvan kokonaisuuden, haluan auttaa myös muita saavuttamaan saman vahvan kokonaisuuden.

”Don’t quit. You’re already in pain. You’re already hurt. Get a reward from it”

_________________________________________________________________

Screen Shot 2018-06-27 at 14.31.12.pngNimi: Mona Laine

Crossfit vaatii harrastajiltaan uskallusta ja kykyä heittäytyä sinne kuuluisalle epämukavuusalueelle, niin fyysisesti kuin psyykkisesti. Vaalin valmennuksessani teknistä tarkkuutta, puhtautta ja hyvälaatuista liikkuvuutta sekä mentaalista suorituksenhallintaa, joka on kehittymisen yksi olennaisimmista elementeistä. Valmennusotteeseeni kuuluvat yksilöidyt kysymykset ja keskustelut, koska tehtävänäni on auttaa sinua auttamaan itseäsi – mutta pääseepä suustani välillä myös sarkastista läppää, ärräpäitä ja hervotonta naurunremakkaa.

”Keep your squats low and your standards high!” Love, M

_________________________________________________________________

 

IlkkaNimi: Ilkka Repo
Lempinimi: Ile, Ptpossu
Ammatti: yrittäjä, personal trainer
Koulutus: FAF Personal trainer(2010), FAF Functional trainer

Urheilutaustani on perinteiseen suomalaiseen malliin alkanut jääkiekosta, jonka ohella kuntosaliharjoittelun aloitin säännöllisesti jo reilu 20vuotta sitten. Viimeiset 15vuotta onkin tullut puntteja kolisteltu vähintään 5kertaa viikossa.

Nuorempana kärsin syömishäiriöstä(ahmimishäiriö), jonka seurauksena/ansiosta ravinnosta tuli pakkomielle. Aloin tutkimaan kaikkea rasvanpolttoon, painonpudotukseen ja ravintoon liittyvää fanaattisesti, jonka ansiosta aloin syömishäiriötäkin saamaan pikkkuhiljaa kontrolliin.

2010 päädyin klassisen kehonrakennuksen(cbb) kisalavoille ja sm-kisoihin asti.

2017 syksyllä kollega ja CF-kisaaja yllytti: ”toi King Kong-treeni vois olla sulle hyvä”.
Tuo lause riitti ottamaan haasteen vastaan ja aloin treenaamaan sitä kohti jälleen melko fanaattisesti. Sen myötä treenit ovat muuttuneet täysin crossfitin puolelle.

Teen siis personal trainerin hommia kokopäiväisesti ja noin puolet työstäni koostuu ravintovalmennuksista(jonkin verran myös luentoja). Ohjaajana olen vaativan rento ja hauskuus treeneissä tulee mielestäni säilyttää.

”Heleppoo hommaa”

1 thought on “Valmentajat

Vastaa