Nimi: Mika Forsström
Lempinimi: KouTZi, The Big Boss
Ammatti: Yrittäjä, CF Keravan perustaja, Päävalmentaja, Urheiluhieroja
Koulutus: CrossFit Level 2 Trainer, FAF Personal Trainer, FAF Gym Trainer, Trainer4you kahvakuulaohjaaja, CF Judge, CF Olympic Lifting Trainer, CF Mobility trainer

MikaFIsäntä itse on monen lajin summa: yleisurheilua, junttipunttia, vapaaottelua, Tae Kwon Doa ja viimeisimpänä CrossFit johon päädyin vuonna 2008. Ensimmäisen kosketuksen lajiin sain Väinö Lestelän salilla Helsingissä. Siitä saakka harjoittelu on ollut enemmän tai vähemmän CrossFit tyylistä harjoittelua.

Liikunta-alan ammattilaiseksi kouluttautuminen alkoi IT hommien ohella. Samalla suoritin urheiluhierojan koulutuksen Helsingin hieronta-akatemiassa. Kun tietokoneiden kanssa näprääminen tuli tiensä päähän aloin täyspäiväiseksi Personal Traineriksi. Samalla tuli tehtyä ryhmäliikunnan ohjausta kahvakuularyhmien kanssa. Taustalla mielessä pyöri jatkuvasti oman boksin avaaminen ja siellä oman toiminnallisen liikunnan ohjaaminen.

Oma hard core tuote Capsaisin Camp aloitti toukokuussa 2011. Tämä oli hyvin pitkälti CrossFit harjoittelua mutta pienin maustein. Tästä ei mennyt edes kovin pitkään kun maaliskuussa 2012 hommasin Lontoon reissulla CF paperit ja CrossFit Kerava syntyi.

Joka päivä opin uusia juttuja ja haluan että asiakkaani oppivat treeneissä jotain uutta sekä ylittävät itsensä. Haluan ja vaadin että kaikki tekevät asioita mukavuusalueensa ulkopuolella, siellä tehdään tuloksia.

CrossFit Kerava on Keski-uudenmaan paras harjoittelupaikka niin asiakkaiden, treenitunnelman ja valmentajien osalta. Tervetuloa joukkoon!

“Muriskaa niille painoille”

// KouTZi

_________________________________________________________________

Nimi: Johanna Järvisalo
Lempinimi: Jossu
Ammatti: Lastentarhanopettaja
Koulutus: Sosionomi AMK, CF Level 1 (syksy 2014)

JossuMiä, siä, myä ja tyä. Puheesta kuuluu Kotkan murre ja niin kuuluukin. Kotikaupungin possot ja liitsit tulivat tutuksi elämäni ensimmäisten 20 vuoden aikana kunnes muutin pääkaupunkiseudulle opiskelemaan. Positiivinen elämänasenne on minulle ominaista ja toivon sen välittyvän myös muille. Innostun yleensä kaikesta urheilusta ja uskon siihen, että kaikessa ja kaikissa on jotain hyvää. Joukkueurheilu kasvatti minut ihmiseksi joka olen. Yhteisöllisyys, joukkuehenki ja voittaminen ovat edelleen itselleni tärkeitä asioita. Lajitaustaani kuuluu koripallo, jooga, maantiepyöräily, kuntonyrkkeily, juoksu sekä monipuolinen sali-/jumppatreeni. Liikunta on aina ollut iso osa elämääni enkä osaisi kuvitella elämääni ilman sitä.

CrossFitistä kuulin ensimmäistä kertaa hyvältä ystävältäni. Päädyin Lappeenrantaan elokuussa 2012 Karjalan Kovin –kisoihin ystäväni kannustusjoukkoihin. Olin myyty. Päätin sen päivän aikana, että ilmoittaudun seuraavalle on Ramp –kurssille jonka löydän. Ja niin päädyin Keravalle.

Lajissa eniten rakastan sen monipuolisuutta. Jokaiselle harrastajalle löytyy vahvuus, mutta myös paljon heikkouksia joita kehittää. Crossfitissä yhdistyy joukkue – ja yksilöurheilun parhaat puolet; voit haastaa itsesi yksilönä, mutta saat tukea ja tsemppiä treenikavereilta. Valmentajan tehtäviin kuuluu mielestäni neuvomalla ja kannustamalla auttaa urheilija parhaaseen mahdolliseen tulokseen. Ja sen miä meinaan tehä!

_________________________________________________________________

Nimi: Valtteri Pietiläinen
Ammatti: Palomies
Koulutus: Liikunnaohjaaja AMK, FAF Personal Trainer, Fustra Personal Trainer, Crossfit Level 1 (syksy 2014)

ValtteriUrheilu on aina ollut iso osa elämääni. Treenihistoriaani kuuluu pääsääntöisesti pallopelit ja kamppailulajit. Sain ensikosketukseni crosfittiin ammatissani pelastuslaitoksella vuonna 2010 ”cindyn” muodossa ja se antoi niin hyvät sävärit, että päätin ottaa lisää selvää lajista. Siitä lähtien harjoitteluni on ollut enemmän tai vähemmän crossfittiä, lähinnä omatoimisesti. Aloitin ohjelmoidun cf- harjoittelun Keravan boksilla vuonna 2013.

Valmistuin 2004 liikunnanohjaajaksi, minkä jälkeen olen tehnyt töitä liikunnan parissa. Aloitin kuntosaliohjaamisesta ja ryhmäliikunnan vetämisestä, joista siirryin sitten personal trainerin hommiin. CF valmentamisessa kiehtookin juuri henkilökohtaisen ohjaamisen tärkeys: vaikka ryhmässä harjoitellaan, niin jokaista treenaajaa pääsee ohjaamaan myös yksilöllisesti kunkin vahvuudet ja heikkoudet huomioiden. Tämä tuo valmentamiseen mukavaa haasteellisuutta, tavoitteellisuutta sekä yksilöllisyyttä.

Parasta crossfitissä on sen tarjoama mahdollisuus omien rajojen löytämiseen ja niiden ylittämiseen. Aina voi oppia uusia asioita ja aina löytyy uusia tavoitteita iästä tai kunnosta riippumatta. Itsensä haastaminen ja mukavuusalueelta poistuminen ovat hyviä ohjenuoria elämässä muutenkin.

”Never say never because limits, like fears, are often just an illusion.” -Michael Jordan

One thought on “Valmentajat

  1. Päivitysilmoitus: Valmentajat | CrossFit Kerava

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s