Mitä CrossFit on meillä?

CrossFit® on voima- ja kunto-ohjelma jota alunperin käyttivät amerikkalaiset poliisit, palomiehet ja ammattisotilaat. Melko nopeasti laji on saavuttanut ns. tavalliset kuntoilijat. Tällä hetkellä virallisia CrossFit saleja on globaalisti noin 13000. Suomessa saleja on 75 ja lisää tulee jatkuvasti.

Pähkinänkuoressa: CrossFit® harjoitukset ovat jatkuvasti vaihtuvia, toiminnallisista liikkeistä koottuja harjoituksia, jotka tehdään korkealle intensiteetillä. Laji sopii kaikentasoisille treenaajille iästä, urheilutaustasta tai lähtötasosta riippumatta. Jokainen treeni sovitetaan kullekin treenaajalle sopivaksi muuttamalla vastusta, toistomääriä ja intensiteettiä.

Treenisali

Harrastuksen voi aloittaa kuka tahansa lähtötasosta riippumatta. Ennen täysjäsenyyttä ilmoittaudu peruskurssille. Tämä on lajin aloittavalle henkilölle pakollinen kurssi, jossa opetellaan oikeaa ja tasolle sopivaa tapaa treenata. Jos haluat osallistua helpommille tunneille ensin, niin meidän EasyWOD tunnit on silloin oikea valinta, näille tunneille ei peruskurssia vaadita. Jos koet, että sinulla on riittävä urheilutausta aloittaa CrossFit® ilman peruskurssia, voit päästä mukaan tunneille katselmuksen kautta. Katselmuksen ajasta sovimme erikseen.

”Mahtava, ammattitaitonen meininki!”

Zina Von Jentze

Meillä CrossFit Keravalla on myös ikäryhmille suunnattua liikuntaa. Kids 8-12-vuotiaat harrastaa leikkien ja pelien kautta, 13-17-vuotiaat teinit on jo lähempänä normaaleja harjoituksia ja Master 60+ ryhmä on yli 60-vuotiaiden oma ryhmä. Ikäryhmien harjoituksiin pääsee ilman peruskurssia.

Lämpimästi tervetuloa treenaamaan!

Boksin olohuone