Kurssit – kaudet – seminaarit

Kesän 2020 nopeat alkeiskurssit. Järjestämme kesällä kaksi nopeaa alkeiskurssia. Näillä kursseilla opetellaan perustekniikoita ja CrossFit tapaa harjoitella. Kurssiin sisältyy neljän viikon alkeiskurssi ja kuukauden treenit CrossFit Keravan harjoituksissa. Ensimmäinen alkeiskurssi on 30.6 – 24.7 ja toinen 28.7 – 21.8. Alkeiskurssin hinta 160€.

______________________________________

CrossFit matalankynnyksen alkeiskurssi. Haluatko aloittaa CrossFit harrastuksen mutta tuntuu siltä ettei kunto riitä? Elokuussa aloittaa matalankynnyksen alkeisryhmä. Tässä ryhmässä teemme enemmän peruskuntoa kohottavia harjoituksia, harjoittelemme tekniikoita ja valmennamme yksilöä kohti kovatehoisia CrossFit harjoituksia. Tältä alkeiskurssilta pystyt siirtymään suoraan CrossFit Keravan normaaleihin harjoituksiin. Harjoitusajat tiistaisin kello 18:00-19:00 ja perjantaisin kello 18:00-19:00. Kausi alkaa 24.8 ja päättyy 22.12. Hinta 77€/ kuukaudessa.

______________________________________

Erittäin huonokuntoisten alkeiskurssi. Onko tilanne se, että et ole liikkunut vuosiin? Ylipainoa on kertynyt ja hengästyt jo parin reippaan askeleen tai rappusen jälkeen. Arki tuntuu raskaalle ja huoli omasta jaksamisesta kasvaa. Kynnys kuntoilun aloittamisesta tuntuu mahdottoman pelottavalta. 

Tässä ryhmässä on ihmisiä jotka ovat samassa tilanteessa kanssasi. Täältä saat startin uuteen elämään ja parempaan hyvinvointiin. 

Jos vastasit johonkin kyllä niin tämä ryhmä on sinua varten. 

Tällä alkeiskurssilla tehdään peruskuntoharjoituksia ja perusvoimaa parantavia harjoituksia. Alkeiskurssiin sisältyy myös luentotunteja sekä kotitehtäviä oikeasta ravitsemuksesta ja palautumiseen liittyvistä asioista. Tämä alkeiskurssi nostaa peruskuntoa ja auttaa arjessa eteenpäin. Halutessasi voit osallistua tämän jälkeen CrossFit alkeiskurssille joka avaa reitin CrossFit harjoituksiin.

Harjoitusajat keskiviikkoisin kello 18:00-19:00 ja lauantaisin kello 13:00-14:00. Kausi alkaa 26.8 ja päättyy 23.12. Hinta 77€/kuukaudessa.

______________________________________

Ravinto verkkovalmennus. Hyvinvoinnin kulmakivi on oikeanlainen ravitsemus. Tieto meille on helposti saatavilla mutta miten se siirretään käytäntöön on usein haaste. Tällä kurssilla pyritään saamaan ravitsemus oikeaan suuntaan siten, että jokaisella osallistujalle on perus ymmärrys omista tarpeista ja miten ravitsemuksen toteuttaa. Täältä ei saa valmiita ruokalistoja miten syödä, vaan osallistujan täytyy itse oppia näkemään omassa arjessa kuinka syödä hyvin..

______________________________________

Perhetunti on CrossFit tunti mihin voi koko perhe (kaksi aikuista + enintään 3 lasta kerralla) osallistua. Tällä tunnilla ei ole pohjavaatimuksia, eli ei tarvitse olla CrossFit jumppaaja, eikä alkeiskurssit käyty. Rohkeasti mukaan vaan koko perhe. Harjoitukset on torstaisin kello 18-19. Kauden hinta 180€ koko perheelle.

______________________________________

Kuntonyrkkeily on tehokasta ja hauska kuntoilumuoto. Peruskunto kasvaa huomaamatta ja ylimääräiset kilot saavat kyytiä. Myös istumatyön jumittamat lihakset ovat taakse jäänyttä elämää jo muutaman viikon harjoittelun jälkeen. Syyskauden treenit on lauantaisin kello 10-11. Kauden hinta 95€.

______________________________________

CROSSFIT KIDS ryhmä harjoittelee kerran viikossa. Harjoitukset tällä ryhmällä tehdään enemmän leikkien ja pelien kautta. Harjoitukset sisältää aina lämmittelun, taito osuuden, hikijumpan ja jonkin pelin. Syyskauden treenit on lauantaisin kello 11:00-11:45, kauden hinta 170€.

CrossFit Kerava on virallinen CrossFit Kids sertifiotu boksi.

______________________________________

Juoksukoulu keskittyy kestävyyspohjaiseen juoksuharjoitteluun ja juoksutekniikan parantamiseen. Juoksukoulu on tarkoitettu sinulle, joka olet juoksuharrastuksen alkuvaiheessa tai olet hieman kokeneempi juoksija, mutta tarvitset tekniikkaopetusta, virikkeitä ja innostusta omaan juoksulenkkeilyysi. Kausi alkaa 9.3, sisältää 5 harjoitusta, hinta 147€. Kiinnostuitko – ota yhteyttä!

______________________________________