Kurssit – kaudet – seminaarit

CrossFit matalankynnyksen alkeiskurssi. Haluatko aloittaa CrossFit harrastuksen mutta tuntuu siltä ettei kunto riitä? Kesäkuussa aloittaa matalankynnyksen alkeisryhmä. Tässä ryhmässä teemme enemmän peruskuntoa kohottavia harjoituksia, harjoittelemme tekniikoita ja valmennamme yksilöä kohti kovatehoisia CrossFit harjoituksia. Tältä alkeiskurssilta pystyt siirtymään suoraan CrossFit Keravan normaaleihin harjoituksiin. Harjoitusajat tiistaisin kello 18:00-19:00 ja perjantaisin kello 18:00-19:00. Kausi alkaa 23.6 ja päättyy 11.9. Hinta 70€/ kuukaudessa. Early Bird tarjous voimassa 30.4 saakka! Ilmoittautuminen nyt vain 45€.

______________________________________

Erittäin huonokuntoisten alkeiskurssi. Onko tilanne se, että et ole liikkunut vuosiin? Ylipainoa on kertynyt ja hengästyt jo parin reippaan askeleen tai rappusen jälkeen. Arki tuntuu raskaalle ja huoli omasta jaksamisesta kasvaa. Kynnys kuntoilun aloittamisesta tuntuu mahdottoman pelottavalta. 

Tässä ryhmässä on ihmisiä jotka ovat samassa tilanteessa kanssasi. Täältä saat startin uuteen elämään ja parempaan hyvinvointiin. 

Jos vastasit johonkin kyllä niin tämä ryhmä on sinua varten. 

Tällä alkeiskurssilla tehdään peruskuntoharjoituksia ilman ulkoista kuormaa, eli harjoitukset tehdään omalla kehonpainolla. Alkeiskurssiin sisältyy myös luentotunteja sekä kotitehtäviä oikeasta ravitsemuksesta ja palautumiseen liittyvistä asioista. Tämä alkeiskurssi nostaa peruskuntoa ja auttaa arjessa eteenpäin. Halutessasi voit osallistua tämän jälkeen CrossFit alkeiskurssille joka avaa reitin CrossFit harjoituksiin.

Harjoitusajat keskiviikkoisin kello 18:00-19:00 ja lauantaisin kello 13:00-14:00. Kausi alkaa 15.1 ja päättyy 13.5. Hinta 77€/kuukaudessa.

______________________________________

Perhetunti on CrossFit tunti mihin voi koko perhe (kaksi aikuista + enintään 3 lasta kerralla) osallistua. Tällä tunnilla ei ole pohjavaatimuksia, eli ei tarvitse olla CrossFit jumppaaja, eikä alkeiskurssit käyty. Rohkeasti mukaan vaan koko perhe. Harjoitusajat tiistaisin kello 18:00-19:00. Kausi alkaa 14.1 ja päättyy 12.5. Kauden hinta 160€.

______________________________________

Kuntonyrkkeily on tehokasta ja hauska kuntoilumuoto. Peruskunto kasvaa huomaamatta ja ylimääräiset kilot saavat kyytiä. Myös istumatyön jumittamat lihakset ovat taakse jäänyttä elämää jo muutaman viikon harjoittelun jälkeen. Harjoitusajat keskiviikkoisin kello 19:00-20:00. Kausi alkaa 15.1 ja päättyy 13.5. Kauden hinta 95€.

______________________________________

CROSSFIT KIDS ryhmä harjoittelee kerran viikossa. Harjoitukset tällä ryhmällä tehdään enemmän leikkien ja pelien kautta. Harjoitukset sisältää aina lämmittelun, taito osuuden, hikijumpan ja jonkin pelin. Harjoitusajat lauantaisin kello 11:00-11:45. Kausi alkaa 18.1 ja päättyy 30.5. Kauden hinta 165€. CrossFit Kerava on virallinen CrossFit Kids sertifiotu boksi.

______________________________________

Juoksukoulu keskittyy kestävyyspohjaiseen juoksuharjoitteluun ja juoksutekniikan parantamiseen. Juoksukoulu on tarkoitettu sinulle, joka olet juoksuharrastuksen alkuvaiheessa tai olet hieman kokeneempi juoksija, mutta tarvitset tekniikkaopetusta, virikkeitä ja innostusta omaan juoksulenkkeilyysi. Kausi alkaa 9.3, sisältää 5 harjoitusta, hinta 147€.

______________________________________

Lasten temppukoulu 8-12V Tunnit on rakennettu taitojen oppimisen ympärille, pääpaino tunnin rakenteessa on akrobaattisissa liikkeissä. Kurssille ei ole lähtövaatimuksia, ja tunnit/ kausisuunnitelma rakennetaan oppilaiden tason mukaan. Liikkeet opetellaan leikkien ja pelien kautta, koukuttavaa ja sairaan kivaa! Kausi alkaa 27.1, sisältää 15 harjoitusta, hinta 180€. CrossFit Kerava on virallinen CrossFit Kids sertifiotu boksi

______________________________________

Käsilläseisonta basic– kurssi on tarkoitettu jokaiselle käsilläseisonnasta kiinnostuneelle. Täällä opetellaan käsilläseisonnan perusteet, ja haetaan sinulle sopivia variaatioita käsien päällä. Kurssille osallistumiseen ei tarvitse olla mitään lähtötasoa. Riittääkin, että sulla on kova palo oppia tämä taito. Mukaan voi tulla korkeammaltakin tasolta, ja tuntia jaetaan tasojen mukaan tarvittaessa. Kausi alkaa 27.1, sisältää 15 harjoitusta, hinta 200€.

______________________________________

Liikkuvuus Miten on mahdollista tehdä spagaatti, tai kenties viedä liikkuvuus spagaatista yli? Miten saada ryhtiä paremmaksi liikkuvuuden avulla, ja miten päästä selän jumeista eroon. Kurssilla tehtävät harjoitteet voi tehdä miltä tahansa liikkuvuuden tasolta, ja kurssi suunnitellaankin teidän tasolle sopivaksi. Kausi alkaa 27.1, sisältää 15 harjoitusta, hinta 120€.

______________________________________

Ravintovalmennus Hyvinvoinnin kulmakivi on oikeanlainen ravitsemus. Tieto meille on helposti saatavilla mutta miten se siirretään käytäntöön on usein haaste. Tällä kurssilla pyritään saamaan ravitsemus oikeaan suuntaan siten, että jokaisella osallistujalle on perus ymmärrys omista tarpeista ja miten ravitsemuksen toteuttaa. Täältä ei saa valmiita ruokalistoja miten syödä, vaan osallistujan täytyy itse oppia näkemään omassa arjessa kuinka syödä hyvin. Kurssi alkaa 2.2, sisältää 5 tapaamista, hinta 125€.

______________________________________