Kurssit – kaudet – seminaarit

______________________________________

CrossFit matalankynnyksen alkeiskurssi. Haluatko aloittaa CrossFit harrastuksen mutta tuntuu siltä ettei kunto riitä? Elokuussa aloittaa matalankynnyksen alkeisryhmä. Tässä ryhmässä teemme enemmän peruskuntoa kohottavia harjoituksia, harjoittelemme tekniikoita ja valmennamme yksilöä kohti kovatehoisia CrossFit harjoituksia. Tältä alkeiskurssilta pystyt siirtymään suoraan CrossFit Keravan normaaleihin harjoituksiin. Harjoitusajat tiistaisin kello 18:00-19:00 ja perjantaisin kello 18:00-19:00. Kausi alkaa 24.8 ja päättyy 22.12. Hinta 77€/ kuukaudessa.

______________________________________

Pullukka Bootcamp. Oletko ylipainoinen, arjessa jaksaminen on vaikeaa ja hengästyt ehkä jo muutaman askelman jälkeen? Haluat ottaa tilanteen haltuun, tiputtaa pois ylimääräisiä kiloja ja päästä parempaan kuntoon. Jos vastasit kyllä, tämä bootcamp on juuri sinua varten! Mitään oikotietä onneen emme kuitenkaan voi tarjota. Jokainen joutuu tutkimaan omaa ravitsemustaan ja tekemään siihen muutoksia. Jokainen joutuu ottamaan itseään niskasta kiinni ja liikkumaan. Paneudumme myös muihin elämän osa-alueisiin kuten stressitekijöihin ja nukkumiseen. Pyrimme siihen, että ihminen kokonaisuutena on kunnossa, jolloin saamme kestäviä tuloksia nopeiden ratkaisujen sijaan.

Tässä ryhmässä on ihmisiä jotka ovat samassa tilanteessa kanssasi. Täältä saat startin uuteen elämään ja parempaan hyvinvointiin. 

Bootcamp alkaa 1.9. hinta 70€/kuukaudessa.

______________________________________

Ravinto verkkovalmennus. Hyvinvoinnin kulmakivi on oikeanlainen ravitsemus. Tieto meille on helposti saatavilla mutta miten se siirretään käytäntöön on usein haaste. Tällä kurssilla pyritään saamaan ravitsemus oikeaan suuntaan siten, että jokaisella osallistujalle on perus ymmärrys omista tarpeista ja miten ravitsemuksen toteuttaa. Täältä ei saa valmiita ruokalistoja miten syödä, vaan osallistujan täytyy itse oppia näkemään omassa arjessa kuinka syödä hyvin..

______________________________________

Perhetunti on CrossFit tunti mihin voi koko perhe (kaksi aikuista + enintään 3 lasta kerralla) osallistua. Tällä tunnilla ei ole pohjavaatimuksia, eli ei tarvitse olla CrossFit jumppaaja, eikä alkeiskurssit käyty. Rohkeasti mukaan vaan koko perhe. Harjoitukset on torstaisin kello 18-19. Kauden hinta 180€ koko perheelle.

______________________________________

Kuntonyrkkeily on tehokasta ja hauska kuntoilumuoto. Peruskunto kasvaa huomaamatta ja ylimääräiset kilot saavat kyytiä. Myös istumatyön jumittamat lihakset ovat taakse jäänyttä elämää jo muutaman viikon harjoittelun jälkeen. Syyskauden treenit on lauantaisin kello 10-11. Kauden hinta 95€.

______________________________________

CROSSFIT KIDS ryhmä harjoittelee kerran viikossa. Harjoitukset tällä ryhmällä tehdään enemmän leikkien ja pelien kautta. Harjoitukset sisältää aina lämmittelun, taito osuuden, hikijumpan ja jonkin pelin. Syyskauden treenit on lauantaisin kello 11:00-11:45, kauden hinta 170€.

CrossFit Kerava on virallinen CrossFit Kids sertifiotu boksi.

______________________________________

Juoksukoulu keskittyy kestävyyspohjaiseen juoksuharjoitteluun ja juoksutekniikan parantamiseen. Juoksukoulu on tarkoitettu sinulle, joka olet juoksuharrastuksen alkuvaiheessa tai olet hieman kokeneempi juoksija, mutta tarvitset tekniikkaopetusta, virikkeitä ja innostusta omaan juoksulenkkeilyysi. Kausi alkaa 9.3, sisältää 5 harjoitusta, hinta 147€. Kiinnostuitko – ota yhteyttä!

______________________________________