Kevätkauden tuntikuvaukset tulossa

Matalan kynnyksen alkeiskurssit
Haluatko aloittaa CrossFit harrastuksen mutta tuntuu siltä ettei kunto riitä? Tammikuussa aloittaa kaksi matalankynnyksen alkeisryhmää. Näissä ryhmissä teemme enemmän peruskuntoa kohottavia harjoituksia, harjoittelemme tekniikoita ja valmennamme yksilöä kohti kovatehoisia CrossFit harjoituksia. Alkeiskurssi kestää neljä kuukautta ja maksaa vain 77€/kuukaudessa.

Aikataulut ja ilmoittautumissivu


Nopeat CrossFit alkeiskurssit (uusi)
Nopeat alkeiskurssit tulivat takaisin parin vuoden jälkeen. Jos olet ollut viimeiset kuukaudet aktiiviliikkuja ja hallitset levytangolla tehtävät perusliikkeet niin tämä vaihtoehto sopii sinulle. Alkeiskurssi on kolmena viikonloppuna (6 harjoitusta) suoritettava intensiivikurssi jonka jälkeen pääset normaaleihin CrossFit harjoituksiin mukaan. Kurssi alkaa aina kuukauden toisena lauantaina ja hinta sisältää myös yhden kuukauden harjoittelut kurssin jälkeen. Alkeiskurssin hinta 160€.

Aikataulut ja ilmoittautumissivu


Yli 60-vuotiaiden ryhmä
Masters 60+ tai tuttavallisesti SilverBacks ryhmä on yli 60-vuotiaiden ryhmä joka tekee ikätasolleen sovitettuja CrossFit harjoitteita. Kevät kaudella (8.1 – 3.5, hinta 140€) ryhmä kokoontuu tiistaisin kello 12:00 ja perjantaisin kello kello 16:00. Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla crossfitkerava@gmail.com tai soittamalla numeroon 045 315 5275 // Mika.

Infosivulle


Selän kuntoutus ryhmä (uusi)
CrossFit Kerava aloittaa tammikuussa selkäongelmien kanssa painivien selkäklinikan. Teemme selälle kuntouttavaa harjoittelua kaksi kertaa viikossa. Kiinnostuitko? Ilmoittaudu jakelulistalle alla olevan linkin kautta niin tiedät ensimmäisenä milloin selkäjumpat alkaa ja miten niihin pääsee mukaan.

Haluan lisää tietoa ja liityn jakelistalle (MailChimp palvelu) http://eepurl.com/dIBouP

Infosivulle


Kuntonyrkkeily ryhmä (uusi)
Kuntonyrkkeily on tehokasta ja hauska kuntoilumuoto. Peruskunto kasvaa huomaamatta ja ylimääräiset kilot saavat kyytiä. Myös istumatyön jumittamat lihakset ovat taakse jäänyttä elämää jo muutaman viikon harjoittelun jälkeen. Hinta 35€ kuukaudessa, kausi alkaa 9.1 ja päättyy 2.5. Treenit pidetään keskiviikkoisin kello 19:00-20:00.

Rekisteröi itsesi ensin Wodconnect palveluun.
IlmoittautumislinkkiRavintovalmennus (uusi)
Syötkö oikein? Ravintovalmennus ohjaa syömisen oikeille raiteille. On tavoitteesi painonhallinta tai parempi suorituskyky niin tämä sopii sinulle. Ruokapäiväkirjan avulla valmennus saadaan tehtyä juuri sinulle sopivaksi.

Infosivulle