Posted on Jätä kommentti

Jäsenprofiili – Sirja Simola

Esittelyssä juuri alkeiskurssilta jäseneksi siirtynyt Sirja!

Ikä 25

Taustat Olen eläinrakas ja elämännälkäinen seikkailija, ja ammatiltani olen koirahieroja. Perheeseeni kuuluu miehen lisäksi tietenkin sekalainen sakki lemmikkejä.  

Liikuntatausta Lapsena ja nuorena olen harrastanut aktiivisesti balettia ja jazztanssia, jotka sittemmin saivat väistyä syrjään, kun agility koirien kanssa astui kuvioihin. Myös vauhdikas laskettelu on rakas harrastus, ja kiipeilemässä käyn säännöllisen epäsäännöllisesti. Luonnossa liikkumisesta nautin myös paljon.

Miten päädyit Crossfit harrastukseen? Ystäväni ehdotti, että tulisin kokeilemaan crossfittiä, ja heti ekan demotreenin jälkeen olin ihan myyty! Ilmoittauduin sitten saman tien mukaan alkeiskurssille ja ravintovalmennukseen, ja joka kerta on hyvä fiilis lähteä boksille hymyssä suin. Treenit ovat haastavia, mutta joka kerta on aivan voittajafiilis, kun on taas ylittänyt itsensä ja tehnyt täysillä duunia päästäkseen parempaan tulokseen!  

Paras treeni mitä olet tehnyt? Tykkään kaikista vaihtelevista, nopeatempoisista treeneistä, joissa hiki virtaa ja saa todella ponnistella loppuun asti. On kiva, että treenejä on niin montaa erilaista, tässä lajissa ei ainakaan tuu tylsää! Tällaisten treenien jälkeen on myös tosi hyvä fiilis, kun huomaa mihin kaikkeen pystyykään kun tarpeeksi yrittää.

Inhokki liike Punnerrukset on kryptoniittia mulle!

Miksi CrossFit, mitkä ovat tavoitteesi? Crossfit on parantanut paljon kokonaisvaltaista hyvinvointiani, ja sytyttänyt palon liikkua entistä monipuolisemmin, itseäni jatkuvasti haastaen! Hyvä ravinto ja haastavat treenit kulkevat käsi kädessä, kehitystä tapahtuu jatkuvasti ja hyvällä tahdilla. Boksilla on tosi hyvä ja kannustava meininki, joten sinne on aina kiva mennä. Toiveikkain fiiliksin suuntaan katseen kohti tulevaa ja iloitsen onnistumisista!

Vastaa