Posted on Jätä kommentti

Jäsenprofiili – Raija Masalin

Esittelyssä tänään naisenergiaa joka on aina hyvällä asenteella treeneissä mukana – Raija!

Ikä 35

Taustat Syntyjuuriltani olen Viitasaarelta ja nykyisin asun Sipoossa Nikkilässä 5-henkisen perheeni ja yhden isohkon koiran kanssa. Työelämässä juuri aloittelen erityissosiaaliohjaajan hommia.  

Liikuntatausta Nuoruudessa olen aktiivisesti liikkunut pallon perässä mm. kaukalo-, jalka- ja pesäpallo. Aikuisiällä epäsäännöllisen säännöllisesti kuntosalia ja sulkapalloa sekä juoksua. Takana muutama 10km juoksutapahtuma ja yksi puolimaraton. Useita vuosia takana jaksoja, jolloin liikkuminen on painottunut pelkkiin kävelylenkkeihin. Painoa siis on pudotettavana reilusti.

Miten päädyit Crossfit harrastukseen? Näin vuosia sitten televisiossa Crossfit kisan, jolloin sain tietää lajista. Eipä siinä muuta silloin voinut kuin ihailla urheilijoiden kokonaisvaltaista vahvuutta ja elää haaveessa, että josko minäkin joskus lajia uskaltaisin kokeilla. Keväällä 2018, kun seinät alkoi kaatumaan kotona hoitaessa pieniä kaksosia ja yhtä uhmaikäistä, näin ilmoituksen Facebookissa toukokuussa alkavasta alkeiskurssista. Jännitti ihan pirusti ilmoittautua mukaan, mutta jotain piti ruveta tekemään oman kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin eteen ja se aika oli silloin. Sain houkuteltua kaverin mukaan pahinta jännitystä lieventämään. Ja tässä edelleen ollaan, hengissä vaikka monta kertaa onkin tuntunut siltä, etten ikinä selviä treenistä. Itsensä on ylittänyt monta kertaa mutta monta kertaa on myös tullut petyttyä, epäonnistuttua ja turhauduttua.

Paras treeni mitä olet tehnyt? Death by treenit on olleet parhaita vaikka enteilevätkin kuopan pohjalle. Yksinkertaisia ja selkeitä treenejä, jotka kyllä tuntuu ja tutisuttaa.

Inhokki liike Askelkyykyt ja burbeet

Miksi CrossFit, mitkä ovat tavoitteesi? Crossfit on riittävän monipuolista ja vaihtelevaa tällaiselle nopeasti tylsistyvälle luonteelle. Painonpudotusta ajatellen uskon, että ne ovat myös syyt, joilla motivaatio säilyy pitkälle. Hyvä yhteishenki treenaamisessa on myös itselleni tärkeää. Vielä tärkeämpää on kuitenkin jokaisessa treenissä läsnäoleva valmentaja, joka korjaa jos menee väärin, tsemppaa jos menee hyvin ja piiskaa antamaan kaikkensa. Tulevaisuuden tavoitteena on karistaa extrakilot ja olla kokonaisvaltaisesti vahva. Konkreettisempana tavoitteena on käsillä seisonta, ja siihen olen antanut itselleni aikaa vuoden verran. En ole edes lapsena kärrynpyörää koskaan tehnyt, joten tämä olisi iso unelmien täyttymys. Näitä kohden siis.

Vastaa