Posted on Jätä kommentti

Jäsenprofiili – Anu Ilola

Esittelyssä meidän ”kovanonnensoturit” ryhmästä ja mahtavaa naisenergiaa Anu.

Ikä 41 (vielä)

Taustat Keski-ikäinen kuusi henkisen perheen äiti,  toimistorotta ja DIY-diggari. Inessä skenessä vähän kaikessa, tosin enemmän innolla kuin taidolla.

Liikuntatausta Liikuin ennen aikuistumista paljon ja kokeilin useampaakin lajia. Lasten saamisen jälkeen liikkunut säännöllisen epäsäännöllisesti, lähinnä juoksua, hiihtoa, rullaluistelua, tanssitunteja, ratamoottoripyöräilyä ja satunnaisia salikäyntejä yms

Miten päädyit Crossfit harrastukseen? Kaveri pyysi mukaan ilmaiselle testitunnille, 150 wall ballin jälkeen olin koukussa. Sitten CFKlle matalan kynnyksen alkeiskurssille ja sillä tiellä ollaan.

Paras treeni mitä olet tehnyt? Tätä kirjoittaessa, olen kuudetta viikkoa jalkakipsissä katkenneen akillesjänteen takia. Valkku kyseli tapaturma iltana vointia, sadattelin pakkolepoa, vastaus viestiksi sain että kun liikkeelle pääseet tule boxille vaan, mä keksin sulle jotain ( lause mitä kannattaa vähän jännittää). Tikit kiristeli pari viikkoa mutta, kolmanne viikon alussa könysin jo keppeineni paikalle. Neljä viikkoa on tehty niitä parhaita treenejä koipi paketissa, ei sillä että rakastaisin coren tekemistä ja yläkropan voimaa, mutta saan liikkua muiden kanssa ja joku miettii mun puolesta miten. Missä muussa lajissa tahansa olisin joutunut vaihtopenkille. Kuntoutus kestää 6kk ja ollaan jo valmiiksi mietitty miten liikkuminen siihen asti voidaan mulle skaalata, pois ei tarvii jäädä vamman takia.

Inhokki liike Hollow pidot 💩💩

Miksi CrossFit, mitkä ovat tavoitteesi? Koska crossfit ❤ . Vaikeahan se on selittää miksi tuhannen burbeen haaste kuulostaa hyvältä, sen oikeastaan ymmärtää se toinen siinä vieressä. Ja koska ikinä tässä lajissa ei tule valmiiksi.
Tavoitteet meni tältä vuodelta uusiksi, eikä sen väliä, ensi vuonna mennää kovempaa, pidemmälle, korkeammalle pirun hyvällä fiiliksellä, ihan parhaassa seurassa.

Vastaa