Posted on Jätä kommentti

Päävalmentaja Mika Forsström esittäytyy

Taustat 43-vuotias savolaispoika, naimisissa Susannan kanssa jo 20-vuotta ja kahden perhoskoira pojan Onni ja Into isukki. Kävin katsomassa elämää ravintolamaailmassa kokkina, vietin aikaa IT maailmassa nörttinä ja nyt pyöritän omaa firmaa liikunta-alalla. Tahtoisin olla joskus oikeen kovassa kunnossa.

Huhtikuussa on tullut luotsattua CrossFit Keravaa 7-vuotta. Liikunta-alalle eksyin kymmenen vuotta sitten kun aloitin Personal Trainerin ja urheiluhierojan työt. Näiden parissa meni pari vuotta kunnes aloin kiinnostumaan toiminnallisesta harjoittelusta, joka sitten veikin sydämmen mukanaan. Kuulin CrossFit harjoittelusta ensimmäisen kerran hieronta asiakkaaltani ja kävin sitten tustustumassa lajiin Helsingissä. Silloin bokseja oli vain yksi. Nythän kuviot on hieman kasvanut! Pian tämän jälkeen lähdin Lontooseen suorittamaan Level 1 kurssia joka vaaditaan boksin perustamiseen. Level ykkösen jälkeen laitoin affiliate hakemuksen päämajaan alkoi boksin rakentamis suunnitelmat. Silloin tämä oli melko jännittävää aikaa. Jännitystä ei yhtään helpottanut se että olin suunnitelmien ja päätöksien kanssa yksin. Usein mietin ja pyörittelen asioita liikaa päässäni. Tästä huolimatta Keravan ensimmäinen boksi nousi Ahjoon, joka oli kooltaan 60 neliötä. Sieltä kasvettiin ulos neljässä kuukaudessa. Muutimme boksin Keravan keskustaan Ornoon reilun 300 neliön tiloihin, jossa vietimme monta hienoa ja opettavaista vuotta.

Nykyään olemme hienossa ympäristössä Keravan Klondyke-talossa. Olen aina tykännyt tämän tyylisistä rakennuksista todella paljon. En tiedä mikä siinä viehättää mutta voisin rakentaa kodinkin tälläiseen. Tilat on kasvaneet alku ajoista miltei 700 neliöön. Tänä päivänä saan myös tehdä duunia mahtavan valmentajatiimin kanssa joihin voi luottaa, se helpottaa kovasti arkea. Olen päässyt lähemmäksi joka siirrolla sitä visiota mitä haluan tarjota tulevaisuudessa. Haluan että meille tulevat voivat harjoitella hyvissä puitteissa ja saavat parannettua kokonaisvaltaisesti elämänlaatua. Nykyään ihmisiltä vaaditaan arjessa niin paljon ja usein liikaakin. Haluan että meidän boksilla on mahdollisuus valita omaan elämäntilanteeseen sopiva tapa harjoitella ettei yksilön kokonaiskuormitus kasva liian suureksi. Olenkin parhaillaan koulutusputkessa, jonka tähtäimessä on tarjota ihmisille ratkaisuja elämänlaadun parantamiseen. Näistä kerron myöhemmin kun on sen aika.

Koulutukset ja sertifionnit CrossFit Level 2 Trainer, FAF Personal Trainer, FAF Life Coach, FAF Gym Trainer, Trainer4you kahvakuulaohjaaja, CrossFit Judge, CrossFit Olympic Lifting Trainer, CrossFit Mobility trainer, Urheiluhieroja, CrossFit Kids, Trainer4You Ravintovalmentaja, Trainer4You Palautumisen asiantuntija, Firstbeat

Vastaa