Posted on Jätä kommentti

Jäsenprofiili – Pirjo Sjöström

Seuraavana esittelyssä meidän jäsenistä naisenergiaa – Pirjo Sjöström


Ikä 50

Taustat 3 vuorotyötä tekevä sairaanhoitaja, 3 lapsen äiti.

Liikuntatausta Vuosien varrella harrastanut mm. karatea, lenkkeilyä, punttisalia. Välillä innokkaammin  ja välillä vähemmän innokkaasti.

Miten päädyit Crossfit harrastukseen? Olen kolunnut läpi kaikki Keravan salit enkä oikein viihtynyt missään kunnolla. En kaipaa mitään hifistelyä treenatakseni. Olen tavannut ihmisiä, jotka treenasivat CrossFittiä, mutta ajattelin lajin olevan vain huippukuntoisille. Löysin kerran mainoksen lajin alkeiskurssista aloittelijoille ja siitä se ajatus sitten lähti.

Paras treeni mitä olet tehnyt? Kaikki treenit, joissa tekniikka on osunut kohdalleen. Kaikki ne kerrat jolloin on ylittänyt itsensä. Ja niitähän on tullut useita.

Inhokki liike leuanveto

Miksi CrossFit, mitkä ovat tavoitteesi? Tavoite on pysyä kunnossa, sekä liikkuvuuden että lihaskunnon osalta.Lisäksi tavoitteena on oppia oikeat tekniikat ja kehittyä monipuolisesti. CrossFit tukee molempia osapuolia. Lisäksi hyvä ja tarkka ohjaus oikeisiin tekniikoihin, hyvä treeni ilmapiiri ja hyvä yhteishenki salilla.

Vastaa