Posted on Jätä kommentti

Jäsenprofiilit – Teemu Tiittanen

Kerromme jälleen hieman meidän jäsenistä. Ensimmäisenä esittelyssä tauon jälkeen Teemu Tiittanen.

Ikä 35

Taustat
35-vuotias ajoneuvonosturinkuljettaja Vantaan Vaaralasta. 4-vuotiaan pojan faija. Perheestä löytyy myös vaimo, koira ja kissa. Liikuntataustoista löytyy erinäistä urheilua teinista asti. Nuorempana jääkiekkoa tosissaan. Sittemmin lätkää harrasteena. Kaukalopalloa eri divareissa on tullut pelailtua myös muutama vuosi. Perus salilla käymistä enemmän tai vähemmän muun urheilun ohessa. Tätä nykyään crossfitin ohella uintia, juoksua, pyöräilyä, kesäisin futista ja satunnaisesti sulkapalloa ja squashia ym.

Miten päädyit CrossFit harrastukseen?
Lapsen syntymän jälkeen oli pieni motivaatiokatkos liikkumiseen. Pitkään crossfittiä miettineenä päätin kokeilla ja koukutuin heti. Sittemmin motivaatio kaikkeen liikuntaan noussut urheiluhullun tasolle.

Paras treeni mitä olet tehnyt?
Vaikea nimetä yhtä, mutta esim. ”Flight simulator” ja ”the don” kuuluu ehdottomiin suosikkeihin. Pitkät chipperit on parhaita.

Inhokki liike
Thruster ja wallball

Miksi CrossFit, mitkä ovat tavoitteesi?
Touhun monipuolisuus viehättää. Aina on parantamisen varaa jollain osa-alueella. Tavoitteena tulla urheilullisemmaksi kaikilla sektoreilla ja sitä kautta parantaa kehon hyvinvointia.

Vastaa