CrossFit Kerava tarjoilee kevään aikana matalan kynnyksen hikijumppaa joka on suunnattu kaikille 13-100+ vuotiaille kuntotasosta riippumatta. Nämä tunnit sopii hyvin myös lajiin tutustumiseen. Tunneilla tehdään CrossFit jumppia jotka ei vaadi alkeiskursseja eikä mitään muita pohjavaatimuksia. Ensimmäisille tunneille voit ostaa sarjakortin alla olevasta linkistä. Hikijumpat on sunnuntaisin kello 10-11, ensimmäiset jumpat pidetään 18.2, 4.3, 18.3. Hyppää rohkeasti mukaan!

Tästä linkistä kolmen kerran sarja vain 30€. Sarjakortti on voimassa kolme kuukautta.
https://www.wodconnect.com/crossfit-kerava/products/6008

Ilmoittautumisohjeet tunneille saat kun ilmoittaudut sähköpostilla jumpille mukaan, sähköpostiosoite on crossfitkerava@gmail.com. Voit myös rimpauttaa arkisin kello 13-15 välillä, puhelinnumero on 045 315 5275 // Mika.

2016-11-03-2

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.