Open päättyi viime viikolla ja tulokset sekä tilastot on saatu selvitettyä. Alla pitkä kuva jossa kaikki boksilta CrossFit Games Openiin osallistuneet. Karsijat on järjestetty boksin sisäisen sijoituksen mukaan. Listalla on myös sarja missä henkilö on karsinut sekä sijoitus maailman listalla, euroopassa, Suomessa ja boksilla. Sijoituksen vieressä on myös osallistuneiden kokonaismäärä omassa sarjassa. Oli aivan mahtava huomata miten paljon meiltä osallistui Masters ikäluokan porukkaa karsintaan, vanhin osallistuja oli 51 vuotias. Masters tyyppien määrä oli kokonaisuudessaan huikea 29/45!

Open2017_rankings

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.