Posted on Jätä kommentti

Boksin kisat

CFK Box Cup 2016 käydään neljänä lauantaina. Yksittäinen tapahtuma kestää osallistujamäärästä riippuen 2-3 tuntia. Tapahtumassa on aina 2-3 lajia ja lajit ilmoitetaan aina viikkoa ennen tapahtumaa. Voimalajeissa käytetään kehonpainoon suhteutettavaa tuloslaskentaa. Lajit tulee olemaan haastavia mutta kuitenkin sellaisia että mahdollisemman moni pystyisi ne tekemään läpi. Jos suorittaja ei pysty jotain osioita suorittamaan määritetyllä tavalla kilpailu ei pääty siihen vaan suorittamattomasta osiosta saa maksimi pisteet. Jos kilpailija ei pääse jonain päivänä mukaan hän saa jokaisesta osiosta maksimi pisteet. Finaaliin pääsee sarjassaan 10 parasta. Finaali suoritetaan ajolähtönä. Piste-ero määrittelee ajolähdön aikaerot, 1 piste = 2 sekuntia.

Päivämäärät
Box Cup Event 1, 6.2 kello 10-13
Box Cup Event 2, 5.3 kello 10-13
Box Cup Event 3, 2.4 kello 10-13
Box Cup Event Final, 7.5 kello 10-13 (Boxin uudessa osoitteessa)

Luokat
Miehet ja Naiset
Skaalattu Miehet ja Skaalattu Naiset

Pisteytys
1. sija 0 pistettä
2. sija 2 pistettä
3 sija 3 pistettä
4. sija 4 pistettä
….

Kolmen kärki palkitaan hienoilla ja kiiltävillä pokaaleilla.

Ilmoittautumiset wodconnectin kautta

https://www.wodconnect.com/crossfit-kerava/seminars/1450

IMG_6109

Vastaa