Odotetut Gymnastics ja Olympia tunnit palaa uudistettuna kalenteriin.

Gymnastics tunneille annetaan jatkossa vähimmäis taitovaatimukset jotka täytyy hallita että voi osallistua tunnille. Näin saamme rakennettua tunnista paremman. Samalla pystymme tuomaan vaativia tekniikoita kuten planche ja back lever näille tunneille. Olympia tunnit muuttuvat hieman. Sinne tulee ns. kuukauden progressio ja tuntien paikka vaihtelee tiistain ilta tuntien (17-20) sisällä. Näin mahdollisemman moni pääsee osallistumaan tekniikka tunneille. Olympia tuntien aikana käydään pääasiassa Snatch, Clean ja Jerk tekniikoita mutta samaan pakettiin laitetaan myös lyhyt osio perus liikkeistä.
odotus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.