Posted on Jätä kommentti

Urheilijaesittely

Aloitetaan meidän urheilijoiden esittely naisenergialla.
IMG_6257Nimi Laura
Ikä 35
Urheilutausta 9 vuotta pesäpalloa, lisäksi laskettelua ja perinteinen lenkki-, spinning- ja jumppatausta. Olen myös kerran käynyt Zumbassa.
Miten päädyit CrossFit harrastukseen? Ystävän kanssa ihasteltiin keväällä 2012 YouTubesta löytyneitä CrossFit-treenejä ja todettiin, että pakko päästä mukaan. Siinä vaiheessa oma urheilu oli jäänyt vähemmälle ja oli kova halu päästä taas kiinni rytmiin. Lisäksi halusin vetää elämäni ensimmäisen leuan. Ilmoittauduin OnRampille syyskuussa 2012 enkä kävellyt sen jälkeen normaalisti viikkoon.

Paras treeni mitä olet tehnyt? Triple start. Vaikkei siinä olekaan boksihyppyjä. Lisäksi kaikki tiimiwodit, koska niissä saa tiimikaverin kanssa itsestään vielä vähän enemmän irti.

Inhokki liike? Leanveto menee jopa shoulder pressin ohi. Hidastaa wodissa kuin wodissa.

Tavoitteet? Kohta kahden vuoden ajan olen oppinut tekemään asioita, joiden luulin olevan mahdottomia: vetämään leukaa, punnertamaan käsiseisonnassa ja tempaamaan. Tavoitteena on jatkaa samaa rataa: oppia kävelemään käsillä, kiipeämään köydessä, kehittyä voimassa ja en kai olisi crossfittaaja, jos en haluaisi jonain päivänä tehdä Muscle uppia.

Vastaa