Alkuvuodesta etsin kelkan työntämiseen sopivaa nurmialustaa. Aikaisemmin alustana olleet matot ei toimineet hyvin koska mattojen nukka ja rakenne ei kestänyt kelkan työntämisessä syntyviä kovia voimia. Sain vinkin Tamgreen yrityksestä joka myy tekonurmea eri tarkoituksiin. Laitoin sinne kyselyn seuraavilla spekseillä: nurmen tulee kestää kelkalla työntö isoillakin kuormilla, nukka tai pinta ei saa irrota kitkan voimasta, nurmi ei tule kiinteään asennukseen eli sen täytyy olla helposti siirreltävä, leveys vähintään 150 cm ja järkevän hintainen.

Nurmi

Tamgreen ehdotti seuraavaa tuotetta
Tuotteen nimi: 35/37 EVO
Nurmen korkeus: 35/37 mm
Nurmen koostumus ja tyyppi: 50% PE/50% PP -yhdistelmä. Suoraa tekonurmea ja kiharaa tekonurmea pohjalla
DTEX MICRON: 13980
COLOUR: 4 Väriä sekoitettuna
Tikkiä/m2: 7875
Leveys 200 cm

35EVO

Tamgreen toimitti tilauksen todella nopeasti ja asiakaspalvelu on ollut hyvää. Nurmi on nyt ollut käytössä kuusi kuukautta ja se on täyttänyt vaatimukset täydellisesti! Tekonurmi on kestänyt kelkan työnnöstä syntyvän kuormituksen hyvin ja sitä on helppo käsitellä kun sen haluaa käyttöön tai pois käytöstä.

Vastaa