Posted on 1 kommentti

Mentaalisten taitojen jatkoseminaari!

Mentaalisten taitojen kehittäminen osana crossfit-harjoittelua on jatkuvaa työskentelyä ja opettelua. Mitkä tavat toimivat kohdallani parhaiten? Mitkä asiat ovat juuri minulle haasteellisimpia harjoittelussani? Kuinka tunnistan omia haasteitani tehokkaammin? Kuinka pureudun ongelmakohtiin ja miten käytännössä ohjelmoin mentaaliharjoittelun treeniohjelmaani? Mitä lisätyökaluja voin saada käyttööni?

Crossfit-harjoitteluun keskittyvässä mentaalisten taitojen jatkoseminaarissa saat lisää ymmärrystä omien ajatusten, mielikuvien ja toimintatapojen vaikutuksista harjoitteluusi. Jatkoseminaarissa keskitytään syventämään aiemmin esiteltyjä mentaalisten taitojen osa-alueita, ja pureudutaan henkilökohtaisempaan mentaalisten taitojen harjoitteluun ja sen järjestelmällisempään ohjelmointiin.
Seminaarin teemoja ovat mentaalisten taitojen järjestelmällinen kehittäminen osana omaa treeniohjelmaa ja omia tavoitteita. Lisäksi käsitellään omien haasteiden tunnistamista ja käydään läpi vaihtoehtoja ja työkaluja tarvittavien taitojen harjoittamiseen. Seminaari painottuu pienryhmätyöskentelyyn, joka koostuu käytännön harjoitteista, tehtävistä ja keskustelusta.

Kenelle:
Seminaari on tarkoitettu aiemmin mentaaliseminaariin osallistuneille crossfit-harrastajille, mutta soveltuu myös muuten mentaalisten taitojen harjoittamiseen jo hieman perehtyneille. Seminaari sopii parhaiten aloittelijoille tai lajia alle vuoden harrastaneille.

Kuka, mitä, missä:
Seminaarin vetää psykologi, valmentaja ja crossfit-harrastaja Kaisa Varkila.

Paikka CrossFit Kerava
Aika 1.3 kello 12-15

Max osallistujamäärä 15 hlöä/ ryhmä.
Kesto n. 2,5 tuntia

Hinta 35 e/osallistuja

Ilmoittaudu tästä

1 thought on “Mentaalisten taitojen jatkoseminaari!

Vastaa