Posted on 2 kommenttia

Mentaaliseminaari

“As you think – you shall become” (Bruce Lee)

Kuvaus:

Luuletko tietäväsi rajasi? Tuntuuko, että kehityt hitaasti tai että kehitys on jämähtänyt? Pelottavatko boksihypyt, tempaus tai käsilläseisonta? Tiedätkö kuinka paljon ajatuksesi ja estosi ohjaavat suoritustasi? Onko suunta tai motivaatio hukassa? Jännittääkö metconit tai turhaudutko epäonnistumisistasi?

CrossFitissä mieli voittaa kehon. Älä siis jätä mieltäsi treenaamatta!

CrossFit – harjoitteluun keskittyvässä mentaaliseminaarissa saat ymmärrystä omien ajatusten, mielikuvien ja toimintatapojen vaikutuksista harjoitteluusi. Lisäksi pääset purkamaan mahdollisia negatiivisia ajatusmallejasi, estojasi tai mahdollisia vääristyneitä kuvitelmiasi ja saat välineitä itsenäiseen mielikuvaharjoitteluun.

Seminaarin teemoja ovat mielikuvaharjoittelu ja keskittyminen, mentaaliset ”blokit”, pelot ja niiden purkaminen sekä omat kehittymistä heikentävät ajatusmallit ja niiden muuttaminen. Seminaari koostuu luento-osuudesta, erilaisista käytännön harjoitteista ja keskustelusta. Seminaari vaatii heittäytymistä ja keskittymistä, joten tule paikalle levännein ja vastaanottavaisin aivoin mukavissa vaatteissa!


Kenelle:

Sopii kaikille CrossFit-harrastajille, jotka haluavat kehittää mentaalisia ominaisuuksiaan kohti parempia suorituksia salilla ja sen ulkopuolella. Tämä seminaari sopii parhaiten aloittelijoille tai lajia alle vuoden harrastaneille. Pidemmälle ehtineille tai kilpaileville urheilijoille järjestetään oma seminaari tarpeen mukaan.

Kuka, mitä, missä:

Seminaarin vetää psykologi, valmentaja ja crossfit-harrastaja Kaisa Varkila.
CrossFit Kerava 23.1.2014 klo 18:00

Max osallistujamäärä 15 hlöä.

Kesto 2 tuntia

Ilmoittaudu tästä linkistä MENTAALISEMINAARI

2 thoughts on “Mentaaliseminaari

  1. Voisiko tämän kurssin järjestää joskus tulevaisuudessa viikonloppuna? Haluaisin osallistua, mutta asun Itä-Suomessa, joten helpompi ois osallistua viikonloppuna, kuin viikolla kurssille..

    1. Mietitään tulevaisuudessa jos nämä olisi viikonloppuisin.

Vastaa