Viikolla 9 harjoitusten runko muuttuu. Tämä tarkoittaa sitä että siirrymme 5+2 mallista 3+1 malliin. Tällä haetaan treenareille lisää palautumisaikaa. Käytännössä tämä näkyy siten että joka neljäs päivä on mobbausta tai OpenGym. Samalla viikonlopun vakio OpenGymit poistuu kalenterista.

Tekniikan harjoittelua lisätään ohjelmointiin. Tekniikka osuuksia tehdään noin kahden viikon välein. Yksi kolmen päivän tekniikka osuus toimii myös omalta osaltaa palauttavana liikuntana. Tätä kautta saadaan harjoittelusta turvallisempaa ja tehokkaampaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.