Posted on 2 kommenttia

Uusia juttuja lisää

1.11 kalenteriin tulee mukaan Gymnastics tunnit. Näillä tunneilla harjoitetaan kehonhallintaa ja liikkuvuutta, painotus on kehonhallinnassa. Nämä harjoitteet tukevat normaaleja CrossFit harjoituksia suuresti joten toivon että Gymnastics tunnit saavat yhtä hyvän vastaanoton kuin mobbaus. Tunteja vetää meidän tuorein koutsi Mona. Mona tulee vetämään myös muitakin tunteja. Gymnastics tunnilla ei ole vakio paikkaa vaan se muuttuu viikottain.

Meidän molemmat apulaiskoutsit Mona ja Blunkka osallistuvat maaliskuussa CrossFit level 1 koulutukseen.

Tässä oikein kuvat apulaiskoutseista toiminnassa.

2 thoughts on “Uusia juttuja lisää

  1. Pystyykö näille tunneille tulemaan suoraan esim. kahvakuulatreeneistä?

    1. Kyllä pystyy. Liikkuvuustreenin takia heti CFG:n jälkeen ei kuitenkaan kannata treenata.

Vastaa