Otamme käyttöön WODconnect ohjelman. Oikealle on ilmestynyt RSS syöte jonne treenit päivittyvät ennen blogiin tuloa. WODconnectin avulla omien tulosten seuranta on helpompaa ja se tekee myös valmentamisesta henkilökohtaisempaa. Toivon että mahdollisemman moni siirtyy käyttämään kyseistä ohjelmaa.

3 thoughts on “WODconnect

  1. Hienoa!

    WODConnectin käyttö on helppoa ja itse uskon sen tuovan treenin sen helppouden, että sieltä näkee oman kehityksen ja edellisellä kerralla tehtyjen sarjojen kilot sekä metconien ajat.. Rekisteröinti on helppoa eikä WC:n käyttö vaadi diplomia ylemmästä it-tutkinnosta.. Sieltä löytyy myös ominaisuus, jossa vain Koutzi ja sinä näette suoritusten tuloksia..

    Suosittelen lämpimästi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.