Tänään ei erillistä voimaa vaan pelkkä seiska.


7 kierrosta aikaa vastaan

7x HSPU
7x Thruster 60/40 kg
7x Knees 2 elbows
7x MaVe 110/50 kg
7x Burpees
7x Etuheilautus 32/16 kg
7x Leuanveto18 thoughts on “The Seven

 1. The Seven, 5 kierrosta annettuun aikarajaan ilman skaalauksia…

  Tosin, reenin aikana keksin lähemmäksi seitsemänkymmentä synonyymia miehen sekä naisen sukupuolielimille. Oli se sellainen reeni se!

   1. Ei, en halua… Keksiköön jokainen omansa ja epäilemättä niitä keksitäänkin…

 2. Aika 43:38. Melkein jokaista liikettä joutui keventämään jollain tavalla, mutta silti onnellinen, että sai tehtyä annetun ajan puitteissa…
  Rapsakka treeni, joka vei mehut- hyvä olo kuitenkin tuli!

 3. Seven : 7 kierrosta 41:?? sen verran oli hevisaurus reeni että joutu kotimatkalla vaihtaa ensimmäisissä liikennevaloissa Tiinan rattii ku meinas vähä viskoa…. 🙂 ÄSSÄ REENI !

 4. 38,41 kevennyksillä punnerruksissa, thrusterissa ja leuoissa. Punnerrusten jälkeen piti aina vähän huilailla kun vähän huimas…. Mutta pitkät treenit on aina kivoja! 🙂

 5. 31:40, punnerrukset, thrusterit ja leuat kevennettyjä. Tekstiviestin kirjottaminen kosketusnäyttöpuhelimella treenin jälkeen – FAILED.

 6. Aika n.42:10 kevennyksillä tarkemmasta ajasta ei muistikuvia olihan rapsakka perjantai spesiaali…

 7. Aika kai jotain 40min ( tarkkaa ei muista kun piti saada happea ni ei ajasta niin väliä). Tiinaa lainatakseni pitkät treenit on kivoja! Helpotusta leukoihin ja HSPU kuulilla.

 8. 44:45, vähiin kävi aika, mutta sainpa tosi kovaa kannustusta loppukiriin. En tiedä oliko sitten fiksua… pää tuntui räjähtävän, sydänkohtaus oli enemmän ku lähellä ja pohje kramppasi kun vikoihin leukoihin hyppäsi. Kevennykset: HSPU tyynyllä, Thruster 40kg, MaVe 40kg (selkäni…).

Vastaa