Snatch balance 5×4 70% 1RM


Aikaa vastaan
150x Tupla

Illalla kello 20:00 sählyä.

26 thoughts on “Tuplat

   1. Mä vasta tänään rupesin spekuloimaan mun tuplatekniikkaa the big bossin kanssa joten mullekin on vielä uutta et miten mä saan tahkottua niitä….. hihi! 😀 arvuutellaan tuplien saloja yhdessä ens kerran ku törmätään reeneissä!

   1. Veikkaan että voimistelutaustasta on melko paljon hyötyä tässä hommassa. Ite ainakin muistan että tuplia treenattiin aikoinaan sellasella paksulla ja raskaalla punotulla hyppiksellä, jolla ne oli sairaan vaikeita. Ja kun testasin hommaa kymmenen vuotta myöhemmin noilla salin nopeilla kumihyppiksillä, niin se oli aiempaan verrattuna sairaan helppoa! 🙂 Jos vaan kunto kestää…

   2. Thanks boss 😀 Jees kyl se jumppatausta + punotut hyppikset on hoitanu osuutensa tässä leikissä…

 1. Snatch 30-40-40-50f-50f.. Puihin meni, koko rahalla.

  DU 150 toistoa @ 14:57, eli 1 tupla joka kuudes sekunti.

  Ei jää tästä päivästä kavereille kerrottavaa..

 2. JEE!! Vihdoin mun tuplat alkoi sujua, kun Mika taikoi mulle oikean pituisen hyppynarun! Kiitos <3 Treeni-iloa parhaimmillaan!

 3. Voima 40-40-40-40. Ensi kerralla vähän lisää painoja.
  Metcon meni läpi ajassa 25:30. Tuplat ei oo mun juttu, arvio on että hypin sellaset 600 hyppyä kun ei ne tuplat sujuneet. Pohkeet kiittää. 842kcal ja uusi maksimisyke, 183.

 4. Open gymissä lauantaina aikaan 8:41. Sit Mona opetti miten tuplia OIKEESTI hypätään, aika paranee saleen sikana kunhan pääsen vaivoiltani kokeilee. Pohkeissa tuntuu, ihan kun olis käyny juoksee pitkän lenkin…

   1. No mullei mitään sellasta geenii ole (tai ehkä vähän on, iskä on sellanen käsilläkävelijä ja systeri on natural-born voimistelija), mut silti mä oon ihan luottavainen, koska suhteellisen helposti luonnistu noi nopeet tuplat. Ei tosin vielä kovin tyylikkäästi tai 25 putkeen niinkun Monalla… 🙂

Vastaa