Torstaina roikutaan isosti.


AMRAP 10 min

Maksimi leuanveto.

Merkkaa tulokseen jos käytit jotain kevennystä.

11 thoughts on “Leuanvetoa

  1. Minkä pituisia settejä pyritte tekemään ja millä jaksotuksella? Esim. 5 leukaa 30s välein => 20 settiä/10min eli yhteensä 100 leukaa. Vai toimiiko lyhyet setit paremmin, esim. 2 leukaa 12s välein => 50 settiä/10min eli yhteensä 100 leukaa? Tietenkin loppua kohden alkaa menoa mitä todennäköisimmin hyytymään. Olisi mukavaa kuulla, minkälainen taktiikka toimii parhaiten 100 leuan tulosjahdissa. Kiitokset etukäteen!

    1. Tuo on vähän yksilöstä kiinni. Itse hyökkään koko ajan maksimeilla ja parin sekunnin tauko kun leuat ei enää nouse. Toiset tykkää jaksottaa niin silloin lopun hyytyminen ei ole ihan niin paha. Jaksotuksessa kannattaa valita sen pituinen sarja minkä jaksaa varmasti vetää loppuun saakka.

Vastaa