Parin kuukauden vääntö uusista tiloista on tullut päätökseen. Muutamme Santaniitynkatu 11 toukokuun loppuun mennessä, se on se kulma kämppä. Isommat tilat antaa mahdollisuuden aloittaa voimaohjelman normi wodien rinnalla. Pystymme myös ottamaan enemmän porukkaa treeneihin, näin saamme vieläkin paremmat rähinät aikaiseksi.

Muuttoon tarvitaan luonnollisesti talkooväkeä jotta homma sujuisi mahdollisemman kivuttomasta. Treenien lomassa saa ilmoittaa muuttoapu halukkuutensa, tämä ei anna helpotusta treeneihin. Tarkempi päivä tulee lähempänä.

4 thoughts on “Muutto isompiin tiloihin

      1. Kämmenet, olkapäät, kyynärvarret, hauikset (?!?), jalat, pää, pakki, ojentajat ja varvas… 😉 Mutta ei kuitenkaan niin rikki, etteikö tänään taipuisi palauttavaan RedZoneen…

  1. DoDiin hienoo ja onnea! Mä muuten lepäilen treeneistä vielä pari päivää. Vasen ranne on tulehtunut liiasta rasituksesta (en ymmärrä) 😉 joten lääkäri käski ottaa rennosti. Sitten kun taas ilmaannun niin ole armollinen, koska pomo ei tykkää jos tulee lisää saitsua, hih!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.