20 kierrosta

5x Knees 2 elbows
5x X-Hyppy
5x Thruster kahdella kuulalla 20/12 kg
5x Vuorikiipeilijä (1=molemmat jalat)

Aikaa vastaan

21 thoughts on “Neljä kertaa viisi

  1. 26.37 rx ja tuntuu tänäänkin vielä! Mut ei liikaa, tää oli just sopiva et voi hyvällä omallatunnolla jättää päivän redzonen väliin ja mennä yhtiökokoukseen kahvittelemaan mammojen kanssa…

  2. Jotain 30,26, oisko ollut näin. Jossain vaiheessa kun oksetti, sattui, hiki virtasi ja joka paikka oli yltä päältä siinä valkoisessa pitoaineessa (mikäköhän nimi olikaan), mietin että ajalla ei ole väliä, jos hengissä selviän loppuun asti. Joka paikkaa on särkenyt eilisestä saakka ja käsissä niin hyvät mustelmat, että työkaverit jo kysyy, miten aviomiehen kanssa sujuu:-) Niin 10 kg kuulat.

    1. Joo, kyllä ton treenin jälkeen taas näytti ja tuntui enemmän väkivallan uhrilta kuin terveeltä urheilijalta… 🙂 Nyt kahden lepopäivän jälkeen alkaa jo vatsalihaksissa helpottaa ja Voltaren auttaa…

      1. Ei vielä, toistaiseksi on voinut pitää pitkähihasta paitaa… 🙂 Kesää odotellessa!

Vastaa